HOŞGELDİNİZ

16 Temmuz 2008 Çarşamba

Dark Messiah of Might & Magic

Platform: PC
Tür:Action

Multiplayer:
Var
Yayıncı:Ubisoft
Yapımcı: Arkane Studios
Çıkış Tarihi: 2006 Eylül
Min. Sistem: Windows XP AMD ya da P 4 2.6 Ghz,512 MB RAM,128 Mb Ram,128 Mb Direct X 9.0c destekli ekran kartı (Geforce Fx,6,7-Ati 8500+),7GB Hdd Alanı)


Arkadaşlar oynanış açısından gerçekten çok çeşitli. Karakterimizi ister savaşçı, ister büyücü, istersek de suikastçı olarak yönlendirebiliyoruz.Tabii karışık bir stil de yaratabiliriz.Düşman öldürmedeki çeşitlilik gerçekten çok fazla. İster arkadan sessizce yaklaşıp, bir tekmeyle düşmanızı aşağı uçurablirsiniz, ister alırsınız elinize kılcınızı meydan okursunuz,sihir gücünüze bağlı olarak ta düşmanı havaya kaldırabilirsiniz.

Oyun içerisinde düşmanlarımızı haklamak için kullandığımız çeşitlilği aynen düşmanlarımız da bizim için kullanabiliyor. Burda da yapay zekanın kalitesi ortaya çıkıyor. Siz nasıl bir tekmeyle düşmanı uçurumlardan aşağıya doğru postalayabiliyorsanız, düşmanlarınız da bunu size karşı çok rahat kullanabiliyorlar.Orklar kendilerini iyi koruyorlar ve gerçekten iyi savaşçılar.

Oyun ekranında üç adet gösterge var.Bunlardan kırmızı olanı sağlığınızı, mavi olanı büyü gücünüzü ve sağlık göstergenizin yanında olan sarı bar ise adrenalin seviyenizi gösteriyor. Bu adrenalin barı dolduğu zaman ekran da hafif bulanıklaşıyor ve farenizin sol tıkına basılı tutarak düşmanınızın bir uzvunu tek harekette ve slow-motion ile kopartabiliyorsunuz.Resimlerini aşağıda gösterdim.

Hiç yorum yok: