HOŞGELDİNİZ

10 Temmuz 2008 Perşembe

Gears of WaR

Platform: PC
Tür: Action

Multiplayer: Var
Yayıncı: Microsoft
Yapımcı: Bungie Software
Çıkış Tarihi: 2007 Haziran
Min. Sistem: Windows Vista, 2.0Ghz Intel Pentium 4 ve eşdeğeri, 1 GB RAM, Geforce 6 ya da Ati X700 üzeri, 11GB HDD Alanı, Games for Windows Live için Internet Bağlantısı

Arkadaşlar oyun tanıtım videosundan sonra kontrol direk bana geçiyor.
3. kişi kamerasından oynandığı için çevre ile olan etkileşiminiz üst düzeyde. Gitmeniz gereken yolu ya da çevrenizi saran düşmanları görememeniz için hiçbir neden yok.

Mermimizin azalması durumunda yanımıza gelen düşmanların hakkını vermek için silahlarımızda biraz değişik özellikler var.Mesela Lancer silahında testere mekanizması var.Yanımıza yaklaşan düşmanın baştan aşağı testere ile ortadan ikiye ayırabiliyoruz.Tabii üstünüze fazla kan sıçratmayın.Kan fışkırmaları mükemmel bir haz veriyor. 4 çeşit silahı üzerimizde taşıyabiliyoruz.Düşmanların silahlarını da alabildiğiniz için mermi ve silah sıkıntısı çekmenize gerek yok.Shotgun,Sniper,TorqueBow,Pistol,El bombaları mevcut...Yeni etaplar geldikçe düşmanlarımız güçleşiyor.Buda bize ayrı bir hırs veriyor.Duvarları siper ederek savunma ya da saldırı yapmak çok güzel düşünülmüş.

Şimdiye kadar oynadığım fps tarzı oyunların en iyisi diyebilirim.Kasım ayında Gears of War 2 de marketlerde yerini alıcakmış.

Oyundan bir kaç sahne













Hiç yorum yok: