HOŞGELDİNİZ

10 Ağustos 2008 Pazar

The Godfather

Platform:Pc
Tür:Action
Multiplayer:Yok
Yapımcı:EA Games
Yayıncı:EA Games
Çıkış Tarihi:2005
Min. Sistem:Windows XP veya 2000, 1.4 GHz işlemci, 256 MB RAM, 64 MB ekran kartı, 5 GB boş disk alanı

(Sayın Mehmet Öztürk bu oyunun tanıtımı daha sonraydı.Fakat ilgi ve talebinize teşekkür edip önce tanıtmayı uygun bulduk saygılarla...)

Gelin Size Reddedilemeyen bir Teklif Sunalım ve Gel de kabul etmeyin.Evet bu tanıtım da Maria Puzzo nun Ünlü eseri BABA adlı romanın oyununu tanıtıyoruz.Baba filmini izlemeniz min.sistem özelliklerimiz araında yer alır:d çünkü keyif alamazsınız...

Oyunda aileler renkleriyle ve isimlerinin baş harfleriyle (Tattaglia, Stracci, Cuneo, Barzini) dükkanlar işaretlidir. Bu işaretli dükkanlarda o ailenin haraç aldığını gösterir. Eğer işaret gri aslan şeklindeyse sizin haraç aldığınızı gösterir.Bir aileye savaş açmak istiyorsanız onunla kıyasıya savaşmanız gerekir.Bu da sizin aile yönetiminize bağlı.

Baba filminde Don Carlione nun büyük oğlunu gafilce Tattaglia avlıyordu.Gişelerin orda o görüntü bile müthiş derecede sizi öç almaya yöneltiyor.Öyle olması da gerekmez mi sizin ailenizden birini öldürüyorlar ve karşıya kan kusturuyorsunuz.Öyle de olması gerekir yoksa prestiji sarmamak gerekir.

Oyunda mafya liderleriyle karşılık lı görüşebiliyorsunuz.İstediğiniz mekana girip haraça bağlıyorsunuz.Emniyet müdürüyle ortak iş yapabiliyorsunuz onlara da rüşvet verebiliyorsunuz.
Şehir bölge bölge ayrılıyor gidip mekan basma , basılan mekanı koruma gibi sahnelerle karşılaşabilirsiniz.Yapacagınız iş babanın ilerde yerini almak.Görevi size veriyor çünkü ve Don olmaya doğru ilerliyorsunuz.
Video sunu izleyin ve An Offer you can't refuse...

Hiç yorum yok: