HOŞGELDİNİZ

1 Ağustos 2008 Cuma

Heroes of Might and Magic V

Platform:Pc
Tür:Strateji
Multiplayer:Var
Yapımcı:Nival Interactive
Yayıncı:Ubisoft
Çıkış Tarihi:2006
Min. Sistem:1.5 GHz ve üstü işlemci, 512 MB RAM, 128 MB'lık DirectX 9.0 destekli ekran kartı, 1.5 GB boş hard disk alanı

Homm V, girişi sanki sinemada Yüzüklerin Efendisini izliyormuş gibi başlıyor. Evlilik töreninin güzelliği ile başlayan sinemamız, cehennem zebanisi bir yaratığın saldırısı ile devam ediyor. Prens ve yaratık dövüşe dursun ilk görevlerdeki ana karakterimiz olan prenses Isabel olay yerinden hemen kaçıyor ve yardım bulmak için yola koyuluyor.Oyun böyle devam ediyor.

Daha önceden HommIV ü oynadığım için hemen hemen aynı özellikleri taşımaktadır.Görsellik için V tabiki çok daha çekici olmuş.Strateji olarak oynadığım ve begendiğim oyun arasında yerini almaktadır.

Homm V içinde seçebileceğimiz dört adet ırk var; Sylvan, Haven, Inferno ve Necropolis. Sylvan ırkı bildiğimiz elf lerdir.Oyunda hero lar yaratıyoruz ve ordunun başına atıyoruz.Sihir, güç eksik olmaz tabii onlarla daha da güçleniyor.Ordunun içine kaar girebiliyorsunuz savaş anında.

Oyunu üniversite yıllarında çok oynadım.Sabahlara kadar SEZAR ile birlikte oynadığımı bilirim.Olmadı yenemedik hadi yeniden taktik ve stratejimizi geliştiriyorduk.

Oyun diğerleri gibi elimde mevcut arşivimde bulunuyor.Tavsiye Ederim.


1 yorum:

Sezar & Osmanli dedi ki...

Bana göre gerçektende insanı bilgisayarın başına bağlayan bi oyun. Oynamaya başladığımızda zaman nasıl geçiyor bilmiyoruz, oldukça sürükleyici ve heyecanlı. strateji ve aksiyon sevenler için "şiddetle" tavsiye ederim. :)

SEZAR